Deadmau5 majdnem felgyújtotta magát

Deadmau5 majdnem felgyújtotta magát

News

Deadmau5 igazán forró bulit nyomott New Yorkban pár napja, és ezt bizony szó szerint kell érteni. A dj legutóbb akkor került a hírekbe, amikor enyhén szólva leostobázta Madonnát, mert az olyanokat mondott egy buliban, ami menőnek mutatja a drogokat a fiatalok számára. Tehát Deadmau5 egy New York-i klubban nyomott dj szettet pár napja, amikor is nagy csinnadrattával új dalát, a The Veldtet akarta bemutatni. De a dolgok nem úgy sültek (sültek, értitek :D) el, ahogyan tervezte. Be akart gyújtani egy légkürtöt, amivel viszont kisebb pánikot okozott a hallgatóság körében, ugyanis a cucc kicsit nagyot lobbant.

Másnap a dj, aki egyébként Joel Zimmermannként látta meg a napvilágot, a twitterére is kiírta, hogy azért mázli volt, hogy nem történt nagyobb baj.

„OMG hogy ezt tényleg átéltem... Majdnem felgyújtottam magam is és egy rakás embert. A tűz egy nagy rib***.”

Ebben bizony igaza van, és bár szerencsére senkinek nem lett semmi baja, a dolgok egy szempillantás alatt rosszra fordulhattak volna. Pedig ugye már az óvodában megtanultuk, hogy nem szabad játszani a tűzzel – nem is volt olyan buta szabály, igaz? ☺