Selenát elüldözték

Selenát elüldözték

News

Szegény Selena Gomez már aludni sem tud a rajongóitól. A tinisztár jelenleg Bulgáriában van, ugyanis ott forgatja Ethan Hawke társaságában a The Getaway (menekülés) című filmet. És mint hasonló esetekben, hiába volt a stáb egésze kötelezve arra, hogy titokban tartsák Sel hoteljének nevét, az énekes-színésznő rajongói megneszelték, hogy kedvencük hol van elszállásolva, és elözönlötték a környező utcákat.

A felszólítások ellenére a rajongók nem tágítottak, a hotel körül álltak, sikoltoztak és üvöltöztek, azt követelve, hogy Selena jöjjön ki. Ők azt gondolták, hogy jófejek, hiszen mindezt nappal tették, de mivel a forgatások éjjel zajlanak, nappal kénytelen kipihenni a munka fáradalmait az egykori Disney-sztár. A rajongók ezt egyáltalán nem vették figyelembe, így esélytelen volt az alvás., és emiatt titokban el kellett hagynia a Grand Hotel Sofiát, és egy másikba átköltözni.

Selena Gomez általában nagyon kedves a fanekkel, és igyekszik alkalmazkodni hozzájuk, most mégsem kedvezhetett nekik, hiszen éppúgy szüksége van alvásra, mint bárki másnak, különösen, hogy a filmben elég sok, kimerítő, akciódús jelenet lesz.

„Nagyon, nagyon izgalmas lesz! – nyilatkozta a filmről még áprilisban. Bulgáriába utazok, és indulhat a móka. Ez jóval több lesz, mint egy akciófilm, más lesz, tényleg…”

Kíváncsian várjuk. Reméljük, addig is nem kapják szét őt a rajongók.