Demi Lovato X Factor zsűritag lesz

Demi Lovato X Factor zsűritag lesz

News

Múlt héten adtunk hírt róla, hogy az X Factor atyja, Simon Cowell nagyon szeretné, ha Demi Lovato elvállalná az amerikai változat 2. évadjában való zsűrizést, hiszen azzal sok fiatalt a tévé elé vonzanának, jelentősen növelve a nézettséget. Most már teljes lehet Cowell öröme, hiszen a szerződést megírták, és Demi alá is írta, így valóra válhat a terve.

A TMZ nevű hírportál jelentette, hogy Demi New Yorkba utazott, akárcsak leendő zsűritársa Britney Spears, hogy minden papírt aláírjanak az X Factorral, illetve az azt sugárzó Fox tévécsatornával.

Eredetileg úgy volt, hogy a fiatal énekesnő turnézni indul idén nyáron, de ez az X Factoros pozíció megingatni látszik az eredeti ütemtervet, hiszen ütközne a két dolog egymással. Hivatalosan még nem jelentett be semmit, úgyhogy az érintett rajongók még reménykedhetnek egy esetleges turnéban.

Amíg azt tudni lehet, hogy Britney Spears elvileg 15 millió dollárban állapodott meg a műsor készítőivel, addig Demi Lovato gázsijáról nem voltak hírek. Ő nem is olyan régen került a képbe, alig két hete röppent fel a neve potenciális zsűritagként, míg Britney Spearsszel kapcsolatban már hónapok óta folytak a tárgyalások. A legújabb hír pedig az, hogy előfordulhat, hogy hozzájuk még egy egykori Disney-sztár csatlakozik majd, hiszen múlt héten már Miley Cyrus neve is felröppent…

Bírnátok itthon egy tehetségkutatót hasonló mentorokkal? ;)