Harry Styles, mint Mick Jagger?

Harry Styles, mint Mick Jagger?

News

Ha jól megfigyelitek, valóban hasonlít Harry Styles a fiatal Mick Jaggerre, de eddig nem foglalkoztunk különösen az üggyel, most azonban az hír járja, hogy Styles hamarosan egy meghallgatására is elmegy majd. A készülődő film címe vélhetőleg Exile on Main St. (ez egy Rolling Stones album címe, és ezzel a címmel jelent meg róluk a könyv, mely a forgatókönyv alapjául szolgál) lesz, és a legendás frontemberről, illetve zenésztársáról, az épp annyira legendás gitárosáról, Keith Richardsról szól majd. Egy forrás így nyialtkozott egy magazinnak:

„Harry a színpadon a megszólalásig hasonlít Jaggerre. Ha képes változtatni az imidzsén a szerep kedvéért, akkor egészen komoly jelölt lesz. A jelek egyelőre eléggé bíztatóak.”

Eddig az egyetlen rossz pontja Harrynek a szerepért való harcban az, hogy nincs túl sok szabadideje. A One Direction ugyanis éppen egy világkörüli turnéra készülődik, amely nemcsak 2012-ben tart majd, de még 2013-ban is… Ha a szóbeszéd igaz, akkor a szerep nagyon kimerítő lesz az azt játszó színész számára, és mivel Harrynek jelenleg a zenekar az első, lehet, hogy hiába lenne tökéletes a szerepre, mégsem tudja majd eljátszani. Hacsak nem képes várni a produkció, ami, ha igaz egy másik forrás véleménye, könnyen elképzelhető.

Mit gondoltok? Szerintetek jó Mick Jagger lenne Harry? Hasonlítanak?