Jay-Z abbahagyja a zenélést

Jay-Z abbahagyja a zenélést

News

Jay-Z, vagyis Shawn Carter mindennél jobban szereti a zenélést, de persze csak felesége és kislányuk után. Éppen ezért, ha a családról van szó, akkor sem más nem számít, ők az elsők, ami aztán azt hozza magával, hogy kénytelen a zenét egy kicsit háttérbe szorítani. És ez nem csak hipotézis, Jay-Z ugyanis úgy döntött, hogy kisebb, de tényleg csak egy rövidke szünetet tart. A rapper szűkszavúan csak ennyit nyialtkozott a Billboard,.com-nak:

„Tényleg csak a kislányommal akarok lógni. Azt gondoltam, hogy a gyerekkel járó új érzelmek hatalmas inspirációt jelentenek majd. De most inkább csak ki akarom élvezni az időt, és semmi más.”

Tény, hogyha nem ad fel valamit, akkor nem sokat láthatja majd Blue Ivyt, hiszen azon kívül, hogy üzletember, rapper és producer, még egy kiadót is vezet, dalokat ír, és fel is lép. Ezeken kívül pedig elfogadta a Made In America zenei fesztivál kurátori posztját is, ami azt jelenti, hogy 28 különböző műfajban alkotó zenészt és bandát kell kiválogatnia. Úgyhogy saját dalokat egy ideig nem készít, de azért van egy olyan érzésünk, hogy nem kell sokáig várni, hogy Blue Ivy által megihletve hamarosan újra stúdióba vonuljon.