Rihanna Barbra Streisanddal duettezik

Rihanna Barbra Streisanddal duettezik

News

Barbra Streisand a Sony kiadó főnökeivel karöltve úgy döntött, hogy itt az ideje annak, hogy a kétszeres Oscar-díjas, és többszörös Grammy-díjas énekes-színésznő új albummal rukkoljon elő, méghozzá egy duett albummal. A kiadó vezetői természetesen a most legmenőbb, fiatal tehetségekre gondoltak duett-társ gyanánt. De kikre? Az első konkrét név Rihannáé, úgyhogy ha rábólint (és miért ne tenné), akkor a leendő album sikerét nagyjából el is könyvelhetjük, hiszen nemcsak Barbra Streisand máig hatalmas rajongótábora pörögne rá, de az a több millió fiatal is, akik a barbadosi énekesnőért rajonganak. És ezt a Sony is így gondolhatja, hiszen állítólag 30 millió dolláros szerződést kötöttek Streisanddal.

És milyen nevek merültek még fel a duett albumhoz? természetesen Adele-é, de szóba került már Jay-Z is, és volna rá egy húszasunk, hogy Beyoncé, és talán még valamelyik Disney-sztár is szóba kerülhet…

Úgy látszik hát, hogy a nagy legendák és ifjú szupersztárok duettezései jó biznisznek számítanak. Tony Bennett Duets II című albuma, melyen Amy Winehouse-szal, Norah Jonesszal, és nem utolsósorban Lady Gagával énekelt, szintén hatalmas siekr volt. Mit gondoltok, jó ötlet?