A Watch The Throne folytatódik

A Watch The Throne folytatódik

News

A rapduó Watch The Throne néven futó projektje platinalemez lett, talán nem is kell más bizonyíték arra, hogy mennyire bejött a rajongóknak a közös muzsikálás. És ha valami ilyen szuperül működik, akkor miért ne legyen folytatása? West My Beautiful Dark Twisted Fantasy és Graduation című albumainak producere, Mike Dean mesélte el egy interjúban, hogy a páros lassan elkezd az új anyagon ügyködni.

„Még nem kezdődtek meg a konkrét munkálatok, - mondta - de hamarosan el fognak.”

Így aztán szinte teljesen biztos, hogy az új Watch The Throne semmiképpen sem kerülhet a boltokba 2013 elejénél korábban, de legalább bizonyos, hogy el fog készülni.

De addig is biztosan fogunk hallani a rapperekről, különösen Kanye Westről, aki igen aktív mostanában. Nemcsak divattervező mostanság, hanem múlt héten debütált második rövidfilmje a Cannes-i filmfesztiválon. A Cruel Summer egy autótolvajról szól, akit Kid Cudi alakít, és beleszeret egy vak lányba. A film jó fogadtatást kapott, úgyhogy szinte biztos, hogy Kanye tovább folytatja majd a filmezést. Bírjátok a Watch The Throne-t? Jöhet a folytatás?