Justin Bieber dutyiba kerülhet

Justin Bieber dutyiba kerülhet

News

Justin Bieber csak moziba akart menni a hétvégén barátnőjével, Selena Gomezzel, amikor is a kaliforniai Calabasasban egy lesifotós túlságosan közel ment hozzájuk, és ez hősies dalnokunknak nem tetszett. A sztori vége az lett, hogy a paparazzo kórházba került, majd hívta a 911-et. Mivel Bieber elhagyta a helyszínt, mire re a rendőrök kiérkeztek – tehát valószínűleg nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az esetnek –, azóta pedig már Norvégiában van, még nem tudták kihallgatni.

Mivel a lesifotós fejelentést akar tenni testi sértésért, ez azt is jelentheti, hogyha Biebset egy esetleges tárgyalás során bűnösnek találják, akár hat hónapra is rácsok mögé kerülhet. De a tinisztár jogászai szerint nem kell aggódni, hiszen előbb még őt is ki kell hallgatnia a hatóságnak, és ha bebizonosodik, hogy valóban megtörtént az eset, csak akkor lehet bármi következmény.

Tehát ezek szerint az sem valósíznű, hogy a fotós igazat mond, vagy hogy valóban komoly volt az incidens. És hát azt is tudjuk, van az a pénz, mellyel el lehet hallgattatni egy paparazzót, márpedig Biebernek abból van elég mostanában...