Pink kórházba került

Pink kórházba került

News

Pink ezerrel dolgozik új albumán, de a munkálatok közé egy kis pihenést iktatott be, természetesen nem önszántából, hiszen a sürgősségire szállították, és infúzióra kötötték. De amint azt az általa feltöltött Instagramos fotón is láthatjátok, jól érzi magát, úgyhogy elvileg nincs semmi ok az aggodalomra.

„Talán mert az anyukám sürgősségi nővér, amióta csak élek, mindig boldog leszek, ha kórházi cuccot adnak rám, és infúzióra kötnek. - írta a kép mellé nyugtatólag. - A vírusos gyomorfertőzés szívás, a morfium viszont nem.”

Elég durva gyomorfertőzés lehet, ha morfiumot adnak neki, bár azóta az is kiderült, hogy elképzelhető, hogy gyomorfekélye van. Egyébként Pinknen pont azután jött ki ez a gyomorbaj, hogy átállt az egészséges életmódra kisgyermeke miatt. Mielőtt anya lett, elég durván élt, és talán pont a sok egészségtelen éjszakának issza most a levét. Az amerikai Cosmpolitannek adott iterjújában az énekesnő így beszélt egykori züllős időszakáról:

„Régen, ha stúdióztam, hajnali háromig vedeltem a piát és cigiztem folyamatosan. De most ezt nem tehetem, hiszen szoptatok. Régebben néha négy üveg bor is lecsúszott. Most már max egyet ihatok, azt sem egyszerre. És persze nem is dohányzom. Kiűztem egy csomó démont magamból, de azért van még dolgom bőven, folyamatosan dolgozom az ügyön. És szerintem ez most már egész életemben így is marad.”

Reméljük, sikerül távol tartania magát az ivástól, főleg a kis Willow miatt. Várjátok már Pink új albumát?