Liam Payne megharagudott rajongóira

Liam Payne megharagudott rajongóira

News

Liam Payne barátnője, Danielle Peazer gyűlölködő tweetek garmadáját kapja állandóan a twitteren, melyek a féltékeny One Direction rajongóktól érkeznek. Liam Payne-nek végül elege lett ezekből az utálkozó tweetekből, és ezt írta ki twitterére:

Amint újra elkezdem kedvelni a twittert, megint meglátom azoknak az embereknek az undok oldalát, akik imádják utálni azt, akitől én ÉN vagyok. Utálom a twittert, amikor olyan hellyé válik, ahol az emberek olyanokat zaklatnak, akikkel soha nem találkoztak, soha semmi dolguk nem volt, és ők mégis a kegyetlen utat választják. Mindenki, aki ilyen szemét, és szörnyűséges dolgokat tweetel neki, vagy másnak – unalmasak vagytok, nőjetek fel!”

De hogy ne higgyük, hogy csak gonosz csajok vannak, azért a következő mondatot is hozzátette:
„De mindenkinek, aki kedves, szeretném megköszönni, hogy néha arról számol be a barátnőm, hogy aranyos üzeneteket kap. Ez mindig mosolyra késztet, köszi srácok!”

Danielle-t amúgy nem először zaklatták féltékeny 1D rajongók. Márciusban Liam úgy megharagudott egyikükre, hogy közvetlenül a gonoszkodó lány twitter falára írta a következőt:

„Hagyd őt békén... Te hogy éreznéd magad, ha hasonlókat írna valaki annak, akivel törődsz? Szégyellned kellene magad, amiért olyanokat írsz valakinek, hogy menj, és halj meg! Hogy mondhatsz ilyet? Remélem, boldog vagy magaddal, mert mindenki más számára bizony furcsának tűnsz. A helyedben én törölném azt a bejegyzést...”

Szerintünk maximálisan igaza van Liamnak. A rajongó kiscsajok nagyon gázul tudnak viselkedni olykor...