Kanye West szupercipői

Kanye West szupercipői

News

A szombat nagy nap volt a sportcipők gyűjtőinek, hiszen megjelent a Yeezy II, mely a Kanye West és az egyik legnagyobb sportszergyártó cég közös neve alatt futó csuka. A Yeezy II limitált széria, méghozzá annyira, hogy csupán néhány, kiválasztott áruházban szerezhető be, és persze nem tömegesen. A cipő egyébként drága, de nem megfizethetetlen, hiszen 245 dollár (kb. 60 ezer ft) a bolti ára. Az igazán szemfülesek azonban azok voltak, akik jó előre berendeltek egyet a lábbeliből, majd árverésre bocsátották a megszerzett cipőt...

Így történt, hogy az egyik eBay-en gazdára váró zsákmányért a licit egészen addig ment, míg valaki 90.300 dollárt ajánlott fel érte. Igen, ez csaknem huszonkétmillió forint.

A szerencsés illető így keresett nagyon gyorsan több, mint 90.000 dollárt az akción. Természetesen sokakban (talán pont bennetek is) felmerült a gondolat, hogy a név nélküli licitáló maga Kanye West volt, hogy így teremtsen hájpot csukái köré. Ő volt vagy nem ő volt, a lényeg, hogy valaki rettenetesen sok pénzt fizet ki egy pár ilyen cipőért. Szerintetek a izonyos illetőnek helyén van mind a négy kereke?

Klikk ide a cipő képéért! Bejön?