Lady Gaga agyrázkódást kapott

Lady Gaga agyrázkódást kapott

News

Lady Gaga éppen Born This Way Ball nevű turnéjával járja a világot, és a múltkori indonéziai kellemetlenség után a balsors most újra betett neki, méghozzá a színpadon. Éppen az új-zélandi Aucklandben koncertezett, amikor is a Judas című dal közben egyik táncosa véletlenül megütötte az énekesnő fejét egy súlyos rúddal. A koncerten készült videón látszik, ahogy Gaga a fejéhez kap, de végigénekelte a dalt, mielőtt bement a backstage-be.

„Elnézést akarok kérni – mondta, miután egy pillanatnyi szünet után visszament a színpadra. – Megütöttem a fejem, talán agyrázkódást kaptam, de semmi para, befejezem a műsort.”

És valóban zokszó nélkül befejezte a hátralevő tizenhat dalt. A koncert után Gaga sminkese, Tara Savelo a következőt írta ki twitterére:

„Gagának agyrákódása lett, de oké lesz. Csak azt akarja, hogy tudjátok, imád benneteket. Gondoskodok róla. El sem bírom hinni, hogy képes volt végigcsinálni a koncertet.”

A hősies énekesnőnek 3 napja van pihenni kicsit, hiszen június 13-án Brisbane-be ér a turné. Azért ez nem semmi, minden tiszteletünk Gagáé.

Csekkoljátok a videót. Jujj...