Katy Perry filmezni akar

Katy Perry filmezni akar

News

Úgy tűnik, Katy Perrynek úgy bejött a filmezés 3D-s koncertfilmje után, hogy abba sem akarja hagyni. Az énekesnő ugyanis most nagyon, de nagyon szeretne eljátszani egy bizonyos szerepet. A Queen legendás frontemberéről, az 1991-ben AIDS miatt elhunyt Freddie Mercury-ról van készülőben egy életrajzi film, melynek főszerepét, vagyis Mercury-t a Boratból és most a Diktátorból megismert, totálisan kattant Sacha Baron Cohen alakítja majd.

Katy pedig Mary Austin szerepét szúrta ki magának. Mary volt az a nő, akivel Freddie Mercury a 70-es években hat éven keresztül járt, és akivel szakításuk után is nagyon közeli kapcsolatban maradtak. Egy bennfentes így nyilatkozott Katy vágyáról:

„Ő egy hatalmas Queen rajongó, és nagyon szeretné eljátszani Mary Austint. Kicsit még hasonlít is rá, és brilliáns párja lenne Sachának a filmben.”

Katy, akit lelkész szülei fiatalon tiltottak a rockzenétől, egyszer így nyilatkozott a Queenről:

„Emlékszem, amikor a Killer Queen című dalukat hallgattam, olyan érzés volt, mintha lassított felvételben ájulnék be tőle, Ó Istenem, gondoltam, ez a zene hihetetlen. Ez a dalszöveg beszél hozzám... Na emiatt lettem az, aki most vagyok.”

Mit gondoltok, Katy megnyerheti magának a szerepet? Szívesen látnátok őt egy filmben?

Klikk ide, és hasonlítsátok össze Katy-t Mary Austinnal!