Mama pici lánya

Mama pici lánya

News

Elképzelhető, hogy a kis Willow Smith mégiscsak vissza tudja csábítani édesanyját a mikrofon mögé egy dal erejéig – legalábbis Jada Pinkett Smith nyilatkozata alapján elég valószínű, hogy felvesznek közösen egy rockdalt. És miért mondtuk azt, hogy visszacsábítja a mikrofon mögé? Mert ha hiszitek, ha nem, Will Smith törékeny kis felesége A Wicked Wisdom nevű hardrock banda élén énekelt, mellyel még az Ozzfesten is felléptek 2005-ben. De aztán a zenekar parkolópályára állt, és Jada sem énekel azóta.

De a rocker mama és a popper kislány vajon milyen stílusban alkotna együtt?

„Willow nagyon szereti a rockzenét, szóval nagyon szívesen jönne és őrülne meg velem egy zúzós dalban. – mondta az interjúban a büszke mama. – Ami szerintem nagyszerű lenne, mert igazán csodás hangja van hozzá.”

A közös dalra azonban egy kicsit még várni kell, hiszen Willow számára a nyár turnézással telik majd, és valószínűleg bátyjával, Jadennel is felvesznek közösen néhány újdonságot. A legnagyobb móka az lenne, ha a papa, Will pedig rappelne valamit a dalban némi elektrós alapra, és akkor a család közös száma lefedné a zenei stílusok jó részét...

Mit gondoltok, jól szól majd együtt anya és lánya?