Leleplező könyv Adele-ról

Leleplező könyv Adele-ról

News

A The Daily Mail jelentette, hogy egy bizonyos Marc Shapiro felhatalmazás vagy bármilyen engedély nélkül írt egy önéletrajzi könyvet a brit énekesnőről, melyet jövő hónapban szándékozik megjelentetni. A könyv állítólag abba is bepillantást enged majd, hogyan nőtt fel a kis Adele egy szingli anyuka gyerekeként, és egészen szupersztárrá válásáig követi majd az énekesnő életét. Az író azt ígéri, hogy a Adele hangszálproblémáira is fényt derített, és szerelmi életének hullámvölgyeit is feltérképezte. Erre pedig elég sokan kíváncsiak, főleg a 21 megjelenése óta.

Adele eddig minden interjút visszautasított, mely a könyv kapcsán készült volna vele, de Shapiro azt mondta, hogy irománya minden pletykát és kitalációt nélkülöz. A fejünket tennénk rá, hogy Adele egyáltalán nem fog örülni ennek, főleg, hogy egyszer ezt nyialkozta egy interjúban:

„Nem akarok celebritás lenni. Nem akarok az emberek arcában lenni, tudja, állandóan magazinok címlapján szerepelni, mikről nem is tudok. Csak zenélni akarok. Tényleg nem akarom, hogy bárki rólam beszéljen.”