Katy Perry visszavonul!

Katy Perry visszavonul!

News

A Daily Mirror információi szerint alig két héttel 3D-s filmjének premierje (július 5.) előtt Katy Perry bejelentette, hogy szüksége van egy kis pihenésre, hogy rendesen fel tudja dolgozni házassága romba dőlését és válását.

„Időre van szükségem, hogy meggyógyítsam a szívem.” – mondta Katy.

A 27 éves énekesnő egyébként még mindig a Florence + the Machine gitárosával, Robert Aykroyddal randizik, de ez nem jelenti azt, hogy nyomtalanul eltűnt volna belőle Russell Brand, akivel 14 hónapig éltek házasságban.

„Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy megbántam-e bármit. – idézte tovább a Daily Mirror Katy-t. – De nem, hiszen megtanultam egy nagyon is fontos leckét, melyet máshogy nem tudtam volna. Alkalmazni fogom a tanultakat az életemben, tanulok még, és ezekből az élményekből jó alapanyagot kreálok a dalaimhoz.”

Az énekesnő azt is elmondta, hogy az előzetes találgatásokkal szemben a Katy Perry: Part of Me című filmben nem fogja kerülni a válás témáját. Ugyan nem tartja szép dolognak, ha valaki kiteregeti a magánélete szennyesét, de mivel a film róla szól, egy ekkora kaliberű eseményt mégsem hagyhattak ki, úgyhogy nagyon is lesz szó a válásról, a saját szemszögéből.

Hogy Katy mennyi ideig szándékozik pihenni, arról nem adott hírt a Daily Mirror, de ismerve munkásságát nem kell attól tartani, hogy túl sokáig kell őt nélkülöznünk. Sajnálnátok, ha jó ideig nem hallanánk róla?