Rihanna gyászol

Rihanna gyászol

News

Rihanna most nehéz időket él át, hiszen a hétvégén elhunyt nagyanyja, Clara Dolly Braithwaite, akit a végletekig imádott. A nagymamát a rák győzte le, egy New York-i kórházban hunyt el, ahol az utóbbi időben kezelték. Riri a Twitterére (hova máshova?) írta ki bánatát, miután együttérző üzenetek tucatjait kapta üzenőfalára.

„Viszontlátásra GranGran Dolly. Élvezd beauty sleepedet, amíg újra nem látlak!” – így szólt a szomorú tweet.

Az énekesnőről köztudott, hogy imád magáról félpucér, és mindenféle kihívó fotókat feltölteni a netre, de aki követi őt, azt is láthatta, hogy rengeteg személyes, belsőséges képet is kitett, melyeken a nagymamájával volt látható.

Dolly nagymama szombat este hunyt el, talán ezzel magyarázható, hogy Rihanna koncertje a svédországi Peace & Love fesztiválon enyhén furcsára sikeredett. 45 perccel azután, hogy megtudta a hírt, már színpadra is kellett állnia, és talán a szörnyű hír hallatára elfogyasztott nagyobb mennyiségű alkoholtól, vagy csak a sokktól, de egyik számát, egy Bob Marley feldolgozást úgy konferált fel, hogy szívből küldi egész Norvégiának. Svédországban. Norvégiában ugyan előző nap lépett fel, de ez a svédeket valószínűleg nem tette boldogabbá.

Azért kemény lehet úgy élni, hogy nincs lehetőség magatokba borulva gyászolni, mert, „the show must go on...”