Katy Perry Madonna babérjaira tör

Katy Perry Madonna babérjaira tör

News

Madonnáról sok mindent lehet mondani, de azt semmiképpen sem, hogy ne ismerné a folyamatos siker titkát. Évtizedek óta ott van a szeren, nem véletlenül hívják a popzene (egyik) királynőjének. Katy Perry elárulta az olasz Vogue férfikiadásának egy interjúban, hogy bizony ő is valami hasonlóra vágyik.

„Szerintem Madonna, különösen karrierjének kezdetén, amikor megalapozta jövőjét, minden egyes megmozdulásával fejlődött, és új látványt, új ötleteket adott az embereknek. – mesélte Katy leleksen. – Folyamatosan fenntartotta az érdeklődést, hiszen sohasem lehetett tudni, mi lesz a következő húzása. De bármit is csinált, nagyon durva termék volt.”

Igen, azt mondta Katy, hogy termék, nem pedig, hogy művészet.

„Én csak remélem - folytatta az énekesnő, - hogy hasonló lehetek én is. Remélem, hogy folyamatosan fenn tudom tartani az érdeklődést magam iránt, és remélem, hogyha tíz év múlva visszanézek, azt tudom mondani, hogy a dalaim időtállóak.”

Ahhoz képest, hogy alig pár napja Katy olyan kijelentéseket tett, melyek azt sugallták, hogy egy időre vissza akar vonulni, hogy feldolgozza válását, ez a legújabb interjú nem azt sejteti. Bár az ilyen megmozdulásokkal kétségtelenül fenntartja az érdeklődést.