Jön az új Destiny’s Child lemez!

Jön az új Destiny’s Child lemez!

News

Ha hihetünk Beyoncé édesapjának, Mathew Knowlesnak, akkor lánya egykori zenekara, a 2000-es évek elejének nagy szenzációja, a Destiny’s Child nemcsak albummal jelentkezik majd, hanem talán újra össze is áll majd. Knowles papa, aki egykor lánya és a banda menedzsere is volt, a The Huffington Postnak nyilatkozott a lányok ősszel megjelenő válogatáslemezéről, melyen eddig kiadatlan dalok is helyet kapnak:

„Még mindig megvan a szerződésünk a Sony-val, és novemberben kijön két Destiny’s Child válogatáslemez, új dalokkal kiegészítve.”

Jogosan merül hát fel a kérdés, hogy a csajok újból összeállnak-e, legalább egy turné erejéig? Mivel Mathew Knowles már nem menedzseli a zenekart, így erre nem adhatott pontos választ, de mindenesetre elég optimistán állt a kérdéshez.

„Az ilyen turnék megtervezése legalább egy évet vesz igénybe, de mindig azzal kezdődnek, hogy a művészek csinálni akarják. Szerintem a hölgyek még elég lelkesen nyomják a szólókarrierjüket, de nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő öt évben lesz egy ilyen újra öszeállós turné. Szerintem nagyszerű lenne.”

Hogy Beyoncé édesapjának reményei mennyire reálisak, azért az kérdéses, főleg, hogy valóban mindhárom, egykori Destiny’s Child tag ezerrel pörög. Beyoncé élő legendává vált, amióta megszűnt a banda, és Kelly Rowland csillaga is egyre fényesebben ragyog, Michelle Williams pedig a Broadway-en építi gospel karrierjét, és hamarosan egy ruházati kollekcióval is előrukkol majd.

Mi azért reménykedünk. És ti?