Harry Styles becsajozott

Harry Styles becsajozott

News

Harry Styles nemcsak a tinilányok kedvence a 1D-ből, hanem a felnőtt nőké is. És bizony nem véletlenül, hiszen Harry is sokkal inkább az érettebb korosztályt preferálja, mintsem saját kortársait. Nagy botrány kavart, amikor kiderült, hogy a kis Harry bizony kavarászott a 32 éves DJ Lucy Horobinnel, majd a szintén 32 éves Caroline Flackkel, erre kedvencük most megint kiborítja a tinilányokat, hiszen újabb választottja szintén több, mint öt évvel idősebb nála.

A szerencsés lány Caggie Dunlop, aki egyébként tévésztár Nagy-Britanniában. A párocskát egy privát klubban látták együtt, majd egy paparazzo azt is lefotózta, ahogy elhajtanak a helyszínről. De nem kell találgatni, hogy mit csináltak, hiszen a lány ismerősei készségesen elmesélték a The Mirror c. lapnak.

„Ő és Harry már kb. egy éve kapcsolatban állnak, és kb. kilenc hónappal ezelőtt csókolóztak először. Aztán kicsit kihűlt a dolog, de most csütörtökön újra összejöttek, és végül együtt töltötték az éjszakát. Mindketten fiatalok, jól néznek ki, és élvezik egymás társaságát, jól működik köztük a kémia. Feltétlenül a terveik között szerepel, hogy a következő időkben minél több időt töltsenek együtt.”

Hűha, ez bizony már járást jelent. Mit gondoltok csajok, összeillenek? Klikk a közös képért!Vagy ide egy másikért.