Adele már héthónapos terhes?

Adele már héthónapos terhes?

News

Megszokott, hogy a várandós kismamák várnak a terhesség bejelentésével a harmadik hónapig, egyrészt babonából, másrészt pedig, mert addig még bármi történhet. Utána mondjuk már nehéz is volna titkolni, hiszen az első trimeszter után rohamosan elkezd nőni a bébi, és ezáltal az anyuka hasa is. Adele alig két hete jelentette be, hogy várandós, erre egy bennfenntes most azt nyilatkozta a brit Heatworld nevű szájtnak, hogy az énekesnő valójában már a hetedik hónapban van, és szeptemberben szülni fog! De miért nem tűnt fel eddig snekinek?

„Adele alig hagyta el a házat az elmúlt hónapokban, úgyhogy meg tudta tartani magának ezt a titkot.” – nyilatkozta a forrás.

Még akár az is elképzelhető, hogy a hír igaz, hiszen Adele már a májusi 12. Billboard díjátadóra sem repült el, és köztudott, hogy egyes kismamákat eltiltanak a repüléstől az orvosok... A legutóbbi esemény, ahol megjelent, az egy brit díjkiosztó volt, ahová nyilván nem kellett repülnie. Itt egy földig érő fekete ruhát viselt, késve érkezett, és messzire elkerülte a fotósokat.

Előtte pedig a Grammy-díjátadó volt februárban, ahol a spekulációk szerint még csak kéthónapos terhes volt, és azt még könnyedén leplezhette, főleg, hogy az énekesnő amúgy is kerekded idomokkal rendelkezik. És hát ne feledjük, a dohányzásról is jó ideje próbál már leszokni. Legkésőbb szeptemberben kiderül, igaz volt-e a pletyka, addig is hallgassátok Adele dalait!