Nicki Minaj-t letapizták

Nicki Minaj-t letapizták

News

Csak azért, mert az ember világsztár, még nem ússza meg az átvizsgálásokat a reptereken. Sőt, ugyanúgy kerülhet kellemetlen helyzetbe, mint bárki más. Nicki Minaj-t most hétvégén kicsit túlzottan is megtapogatta egy reptéri alkalmazott, miután átmhaladt az ellenőrzési ponton. Nicki persze kiborult, de ott nem balhézott, csak a twitterére írta ki panaszát.

„Tuti biztos, hogy engem ma nyíltan letapiztak az ellenőrzési pontnál! Méghozzá egy nagyon öreg nő, valami fura akcentussal. Szavak?” – írta felháborodva a trinidadi rapper.

De szegény Nickinek, aki egyébként elég beteg is volt, amikor az eset történt, nemcsak ez volt a baja, arról is panaszkodott, hogy a biztonságiak nem hagyták, hogy lefotózza őket.

„A biztonsági emberek mindig készítenek fotókat rólam, oké, ez a munkájuk. De el bírjátok hinni, hogy azt mondták, hogy én viszont nem fotózhatom le őket?”

Nicki rajongói, a Barbz-ok persze sok okos tanácsot adtak, mit is kellett volna csinálnia kedvencüknek, pl. „véletlenül” arcon tüsszenteni, hogy elkapja a betegségét. Dehát Nicki nem tett semmit, hiszen a reptér biztonsági alkalmazottaival nem szokás kötözködni, ráadásul az a munkájuk, hogy az utasokat átvizsgálják. De Nicki azért bosszút állt, bár egy kicsit gyerekes módon: lefotózta hátulról az őt megfogdosó nőt, és kitette twitterére a képet...