Lana Del Rey modell lett

Lana Del Rey modell lett

News

Lana Del Rey-t eddig is nagy hájp vette körül, de ezek után egész biztosan szupersztár lesz belőle. A H&M ugyanis mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az igazán up-to-date modelleket szerződtesse le kampányihoz. Aki az ő hirdetésükben szerepel, az biztos, hogy a legmenőbb sztárok között van, aki pedig nem, az majd a H&M reklámok után lesz az. Eddig csak találgatni lehetett, hogy ki lesz a 2012-es őszi kampány arca, de most már biztos, hogy Lana Del Rey a szerencsés, hiszen kijött az első hivatalos fotó.

Ezen az énekesnő magasra tupírozott hajjal, púderszínű cuccban pózol, igazi 50-es évek hangulatban. A H&M PR menedzsere a következőkkel indokolta, hogy miért pont Lana Del Rey-re esett a választásuk:

„Egy igazi stílusikont és énekesnőt kerestünk az őszi kollekciónkhoz, és Lana Del Rey tűnt a tökéletes választásnak. Az új kampányunk témája a modern és feminin nő, igazi lány attitűddel.”

Az énekesnőnek egyébként nem ez volt az egyetlen kapcsolata a divatvilággal, bár tény, hogy ez az első modell munkája. Leszerződtette a Next modellügynőkség még januárban, majd ő, illetve a szexis, retró stílusa ihlette, és róla nevezték el a Mulberry divatház egyik táskáját, és már dizájnolt egy kollekciót a Ked’s cipőmárkának is.

Bírjátok Lana Del Rey-t?