Katy Perry szemérmetlenkedett

Katy Perry szemérmetlenkedett

News

Katy Perry-t Indiában idézték be a bíróságra illetlen viselkedés vádja miatt. Nem egy botrányos koncert sokat mutató outfitjéről, vagy egy túlzottan szexis táncról van szó. Ennél sokkal ártatlanabb dolog miatt kerülhet bajba Indiában az énekesnő, és egy ausztrál krikettjátékos. Európai fejjel tökéletesen felfoghatatlan az egész, de Indiában kiverte a biztosítékot valakinél, aki éppen akkor a közönség soraiban tartózkodott.

Na de hogy miről is van szó? Katy még áprilisban lépett fel az indiai krikettbajnokság elsőosztályának nyitómeccsén, ahol is megkért egy jelen lévő ausztrál krikettjátékost, hogy mégis mutassa meg neki, hogyan is kell művelni ezt a sportot. Doug Bollinger szíves örömest rendelkezésére állt, felment a színpadra, az énekesnő mögé lépett, és a mikrofonnal imitálva a krikett ütőt, megmutatta, hogyan történik egy ütés. Mindeközben természetesen Katy mögött állt, hozzásimulva az énekesnőhöz, úgy segítve a mozdulat bemutatását. Katy persze a rá jellemző módon, kicsit túljátszva a serepét, szexissé változtatta a mozdulatot, de ez valószínűleg senkit sem borított ki – kivéve azt az egyetlen jogászt, aki feljelentést tett ellenük szemérmetlen viselkedés miatt. Szerinte ugyanis Katy Perry és Doug Bollinger akciója „obszcén és kéjvágyó” volt, ami „megzavarhatta az éppen jelen levő vizsgázó fiatalokat”.

Persze, hogy mit kerestek vizsgázó fiatalok a krikettbajnokság megnyitóján, arról nem esett szó, mindenesetre beidézték Katy-t és a krikettjátékost is július 31-ére, bár nem sok esély van rá, hogy bármelyikük is megjelenje, hiszen hivatalos vádemelés még nem történt. Mit gondoltok, nem volt kissé túlzás a feljelentés a jogász részéről? Itt a kép, nézzétek csak!