Rihanna a lábujját törte

Rihanna a lábujját törte

News

Rihanna éppen Franciaországban nyaral, vagyis luxusyachtján járja az ország partjait, és néha persze kugrik a szárazföldre is egy kis mókára, és persze rengeteg bulira, de még az extrém sportoktól sem riad vissza, motorcsónakos ejtőernyőzött is. El is törte az egyik lábujját, na de nem az extrémkedés közben, hanem egy egyszerű bulizás közben.

A barbadosi énekesnő egy klubban törte el egyik kislábujját, miközben éppen bárpultost játszott. Egyik legjobb barátnője, és asszisztense, aki természetesen a nyaralást is vele tölti, ki is tett egy fotót a twitterre a rögzített ujjacskáról, a következő kommenttel:

„Nincs vakáció addig, amíg valaki el nem töri a lábujját!”

Tehát úgy tűnik, hogy nem okozott fennakadást az örömködésben a kis akció. Amúgy mielőtt kiderült, hogy a lábujj eltörött, Rihanna már beszámolt az esetről:

„Pultoztam tegnap este, elejtettem egy üveget, ami eltörött, a lábfejem még most is vérzik!!!’

A nyaralás miatt egyébként megint felröppent a pletyka, hogy talán Chris Brownnal randizik, ugyanis az énekes is Franciaországban tartózkodik. És miután Rihanna kitett egy képet a twitterre, melyen az egykori NBA sztár Magic Johnsonnal pózol a yachtján, majd Brown is közös fotót posztolt Magic Johnsonnal, mindneki azt hitte, hogy ő is a yachton volt... De azóta Brown szóvivője már nyilatkozott a sajtónak, és elmondta, hogy szó sincs ilyesmiről, ügyfele nem volt az énekesnő yachtján.

Íme Rihanna lábfeje, és a törött lábujj! őrület, mi?