Elítélték Jennifer Hudson családjának gyilkosát

Elítélték Jennifer Hudson családjának gyilkosát

News

A bíró azt mondta az ítélethozatalkor William Balfourról, Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznő és énekesnő egykori sógoráról, hogy egy „megszállott lélek, olyan terméketlen, mint a sötétség”, és a szívét a sarkviéki éjszakához hasonlította. Majd kihirdette, hogy a férfit háromszoros életfogytiglani fegyházbüntetésre ítéli, amiért kivégzett három embert.

William Balfour 2008-ban lőtte le Jennifer Hudson énekesnő 57 éves édesnyját, 29 éves bátyját és hétéves unokaöccsét, aki a gyilkos nevelt fia volt. Balfour és Jennifer nővére, Julia már külön éltek, de a férfi ki akart békülni a nővel, amikor azonban megtudta, hogy az már mással randizik, elborult az agya. A háromszoros életfogytiglan mellett más vádpontok miatt további 120 évre ítélték Balfourt, aki végig tagadta bűnösségét, bár a bizonyítékok azonban egyértelművé tették, hogy ő követte el a borzalmas gyilkosságokat. Az ítélethirdetéskor természetesen jelen volt Jennifer Hudson is, és nővére, akik könnyek között vették tudomásul a lehető legkeményebb büntetés kiszabását.

William Balfour egyébként volt már börtönben, 2006-ban szabadult feltételesen hét év után. Akkor gyilkossági kísérlet és autólopás miatt ült.