Marvin Humes megnősült

Marvin Humes megnősült

News

Ilyen az, amikor egy brit fiúbanda és egy brit lánybanda tagjai egyesülnek. Marvin Humes a JLS, Michelle Wiseman pedig a The Saturdays tagja, és ők ketten most egybekeltek, méghozzá az angliai Oxfordsire-ben található Blenheim palotában. A pénteki ceremónián nemcsak a családtagok vettek rész, hanem természetesen a brit zenei színtér nagy nevei is. A vendégek között volt a One Direction ügyeletes szépfiúja, Harry Styles, Pixie Lott, Olly Murs és Tulisa Contostavlos is.

A pár 2010 márciusában kezdett randizni, de nyolc hónappal később szakítottak, mondván bokros teendőik miatt nincs idejük egy párkapcsolatra. Aztán 2011-ben végül újra egymásra találtak, és decemberben egy Karib-szigeteki nyaraláson el is jegyezték egymást, hogy többé ne szakíthassanak meggondolatlanul. Az ifjú ara másnap boldogan el is csiripelte a twitteren a nagyvilágnak, de legalábbis követőinek, hogy most már Mrs. Humesnak hívják.

„Tegnap volt életem szó szerinti legjobb napja. Nagyon boldog vagyok, hogy minden szerettemmel megoszthattam ezt, ez felbecsülhetetlen. Én és Marvin igazán áldottak vagyunk, úgy éreztem magam egész nap, mint egy hercegnő. Mostantól Mrs Humesnak hívjatok, ne Wisemannek.”

A pár egyébként nem kért nászajándékot, hanem azt kérte a vendégektől, hogy az ajándékra szánt összeget inkább jótékony célra fordítsák, méghozzá a Marie Curie rákalapítvány részére. Ez igazán szép volt tőlük. Gratulálunk, és egy zenekarra való gyerkőcöt kívánunk nekik.