Katy Perry Robert Pattinsont támogatja

Katy Perry Robert Pattinsont támogatja

News

Eddig is tudtuk, hogy Katy Perry és Robert Pattinson jóban vannak, de most biztos, hogy barátságuk még szorosabb lesz, hiszen már sorstársak is. Hiszen ki ne tudná jobban, milyen egy nyilvánosság előtti szakítás és megaláztatás, mint ő. Amint kipattant a Robert Pattinsonnal és barátnőjével, Kristen Stewarttal kapcsolatos botrány, melyszerint a lány felszarvazta a szívtiprót, Katy rögtön barája mellett termett, és igazi lelki támaszként szolgált neki. Csakúgy egyébként, mint Robert, aki végig Katy mellett állt, amikor kiderült, hogy vége a házasságának. Persze most biztos beindultak a találgatások, hogy majd ők ketten összejönnek, de nem, Katy és Rob csak jó barátok.

Egy közös ismerősük azt nyilatkozta a The Daily Starnak, hogy Katy elég markáns nézőpontot képvisel az üggyel kapcsolatban:

„Katy igazi támasz most Rob számára. Biztatja, mellette áll teljes vállszéleséggel, pont úgy, ahogy Rob tette, amikor Katy vált Russelltől. Katy megpróbálja rávenni Robot, hogy azonnal szakítson Kristennel.”

Azért érdekes, nem? Robert Pattinsonért tinilnyok milliói áhítoznak szerte a világon, míg az, akit szeret, egy idősebb férfi karjaiban keres izgalmakat. Mi mindig mondtuk, a sztárok élete sem csupa boldogság...