Katy Perry, a szivacsagy

Katy Perry, a szivacsagy

News

Annak ellenére, hogy lelkész szülők gyermeke, akik valószínűleg minimum egy egyetemi diplomával a kezében akarták látni lányukat, Katy Perry abbahagyta a gimnáziumot még az érettségi előtt, hogy kellőképpen a karrierjére tudjon koncentrálni. A módszer bevált, a siker midnennél nagyobb lett, de azóta sem fejezte be a középiskolát. Katy ennek ellenére nem adta fel abbéli vágyát, hogy minél többet tanuljon, minél több információt gyűjtsön be. Szerinte ez az, ami folytonos inspirációt nyújt új dalaihoz.

„Én voltam a legnagyobb szivacs az iskolában. – nyilatkozta a 27 éves énekesnő egy brit magazinnak. – Még mindig az vagyok. Mindig mindent ámulattal figyelek. Imádok tanulni. Folyamatosan bennem van a vágy, hogy minél többet tudjak, ez sohasem múlik el. Művészként nagyon fontos folyamatosan fejlődni és növekedni.”

Arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy szándézkozik-e valaha érettségit tenni. Mert oké, hogy mindene megvan, és ő az egyik legnagyobb popsztár, de azért érettségi nélkül élni kicsit ciki, nem? Mit gondoltok?