Jövőre jön az új Gaga album

Jövőre jön az új Gaga album

News

Lady Gaga saját közösségi szájtján, a LittleMonsters.com-on jelentette be, hogy téyleg új albummal jelentkezik 2013-ban. Az énekesnő nemrég azt mondta, hogy szeptemberban ad majd ki hivatalos nyilatkozatot negyedik albumával kapcsolatban, azt ígérte, hogy a lemez címét is tudni fogja már akkorra. Azt azonban máris elkotyogta szörnyecskéinek, hogy még a tavasz beköszönte előtt piacra akarja dobni az új albumot, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint két év fog eltelni a Born This Way és az új lemez között, ami elég gyors tempónak számít a zenebizniszben.

Egyébként lehet, hogy már ismerünk is egy dalt erről a jövőbeni anyagról. Gaga turnéjának ausztráliai állomásán mutatta be a Princess Die című, zongorára írt balladát, de azt nem árulta el, hogy szerepelni fog-e a lemezen.

Ha valaki tényleg nagy Gaga fan, akkor érdemes minél hamarabb regisztrálni a LittleMonsters.com-ra, hiszen úgy tűnik, a Lady tényleg minden újdonságot ott fog megosztani először. Várjátok már az új Gaga lemezt, ami állítólag sokkal érettebb, felnőttesebb anyag lesz az előzőeknél?