Mondj nemet, élj békében!

Mondj nemet, élj békében!

News
Katy Perry Fireworkje és Lady Gaga Born This Way-e után Taylor Swift is olyan klippel állt elő, ami arra hivatott felhívni a figyelmet, hogy éljünk békében, és ne bántsunk másokat amiatt, mert különböznek tőlünk. A klip a Mean (aljas, gonosz) című számból készült, amelyben Taylor arról énekel, hogy az iskolában terrorizált gyerekekből is lehet sikeres felnőtt, ha maguk mögött hagyják az ostoba bántásokat.
Szerte a világon rengeteg tinédzser lesz öngyilkos amiatt, hogy szekálják, terrorizálják őket társaik az iskolában. A folyamat megállítására rengeteg kampány és összefogás készült, és rengeteg sztár is felemelte már a hangját ellene. Pl. Demi Lovato, Rihanna, Miley Cyrus és maga Taylor Swift is ilyen iskolai zaklatás áldozata volt, de ők az élő példái Taylor dalának, hogy a megalázott személyből igenis sokkal sikeresebb ember lehet, mint a bántalmazókból.

Taylornak nem ez volt az egyetlen pozitív cselekedete mostanában: többek között Twitterén is felhívta a figyelmet az alabamai tornádó áldozatainak megsegítésére. Május 21-én Nashville-ben nyilvános főpróbát tart Speak Now című turnéja előtt, hogy annak bevételét az áldozatoknak adhassa.

Szép húzás, Taylor! Benneteket is zaklattak már a suliban?