Riri bevallotta

Riri bevallotta

News

Nagy csinnadratta előzte meg azt az interjút, melyet a talkshow-királynő, Oprah Winfrey készített Rihannával tegnapi műsorában. A beszélgetés elég őszintére sikeredett, és kb. a műsor felében az énekesnő Chris Brownhoz való kapcsolata volt a téma, aki mint tudjuk, csúnyán megverte őt 2009-ben. Ri bevallotta, hogy ma újra nagyon közeli barátok Brownnal, akik nagyon szeretik egymást, és ez vélhetőleg mindig is így lesz. A kamerák előtt azt is elmesélte, hogy apránként jutottak el idáig, és kifejtette, hogy attól, hogy egy hosszú folyamat során megbocsátott exének, nem tartja magát áldozatnak, sem olyannak, aki elnézi az erőszakot.

Amikor pedig Oprah feltette azt a kérdést, hogy őszinte szerelem volt-e az, amely a két popsztár között volt, Rihanna válasza egy magabiztos „abszolút” volt.

„Ő volt életem szerelme. Fiatalok voltunk és nagyon spontának. Szabadon, vadul rohantunk előre. Megfeledkeztünk magunkról egyénként, és a személyi fegyelmet illetően is. Kellett valami, hogy ezt kizárjuk, és megmutassa, hogy mit hagyunk ki, és mi az, amit annyira egyérelműnek veszünk. Az a legfontosabb számomra, hogy békére leljen. Addig én sem találok békére, amíg ő boldogtalan vagy magányos.”

Oprah természetesen azt sem hagyta kérdés nélkül, hogy mégis mit érez Rihanna, amikor most meglátja exét.

„Ez elég szörnyű. Még mindig szeretem őt. Összeugrik a gyomrom, amikor meglátom. Közben pedig pókerarcot kell vágnom, nem szabad, hogy ez kiüljön az arcomra.”

Na, ehhez mit szóltok? Ezekszerint a rengeteg pletyka, hogy ők talán újra együtt vannak, vagy össze-összejárnak, nem is volt mind alaptalan? Mit gondoltok, lesznek még ők egy pár?