Róka-móka Gaga módra

Róka-móka Gaga módra

News

Lady Gagának egy kis kényszerszünetet kellett beiktatnia bukaresti koncertje közben, mert a show alatt hányingere lett, és villámsebességgel ki kellett rohannia könnyíteni magán. Azonban nem volt sokáig távol, és amikor visszatért, elnézést kért, majd mintha mi sem történt volna, folytatta a koncertet. A bocsánatkérés közben egyébként azt is bevallotta, hogy néha előfordul vele hasonló. Valóban nem ez volt az első koncert, amikor hányásszünetet kellett beiktatnia a koncertbe.

Tavaly Londonban a show előtt ételmérgezést kapott, és éneklés közben, a romániai esethez hasonlóan ki kellett rohannia kidobnia a taccsot. Akkor azt is beismerte, hogy kimerültségtől szenved, ami miatt gyakran rosszul van utazás közben is. Egy okkal több, hogy az édesanyja aggódjon érte. A mama ugyanis többször is hangot adott abbéli aggályainak, hogy a lánya nem eszik rendesen, és túl sokat bulizik.

Mother Monster egyébként lecserélte hirtelenszőkére festett frizkóját, vagyis sötétített rajta egy árnyalatot, így most az ő szavaival élve "Louis Vuitton-barna" lett. Bejön barnán? Klikk ide a képért!