Bréking! Avrilt eljegyezték!

Bréking! Avrilt eljegyezték!

News

Avril Lavigne és Chad Kroeger annyira nem pörögte túl a kapcsolatát, már ami a médiaszerepléseket illeti, hogy a legtöbben azt sem tudták, ők ketten együtt vannak. Pedig de, méghozzá hat hónapja. Februárban jöttek össze, amikor Kroeger közös dalírásba kezdett Avrillel, annak ötödik stúdióalbumára.

„Ahogyan egyre több időt töltöttek együtt a dalírás közben, úgy virágzott ki köztük egy romantikus kapcsolat.” – mondta a rejtélyes forrás a People magazinnak, amely először közölte az eljegyzés hírét.

A 37 éves frontember augusztus 8-án tette fel a nagy kérdést a 27 éves énekesnőnek, egy 14 karátos brillgyűrű támogatásával.

„Chad iszonyúan boldoggá teszi Avrilt – folytatta a forrás. – Mindkettejük családja örül a hírnek, és nem is lehetnének izgatottabbak.”

A Nickelback egykor fürtös frontemberének ez lesz az első házassága, míg 10 évvel fiatalabb dalospacsirtája már másodszor fog esküt tenni az örök hűség mellett. Első férje a Sum 41 énekese, Deryck Whibley volt, akivel 2009-ben váltak el. Azután Brody Jennerrel randizott, akiről sokan azt gondolták, hogy a nagy ő lehet Avril számára. Hát tessék, nem volt az. Na ehhez mit szóltok? Szerintetek összeillenek?