Újabb per Chris Brown és Drake ellen

Újabb per Chris Brown és Drake ellen

News

Chris Brown és Drake még júniusban verekedett össze egy New York-i bárban. Az ok természetesen Rihanna volt, illetve Drake pikírt üzenete Brownnak arról, hogy éppen mit is csinál annak élete szerelmével. A szóváltás, pofozkodás és pezsgősüveghajigálás azonban nem állt meg kettejük között, ugyanis brutális tömegverekedés kezdődött, melynek során még ők sérültek meg legkönnyebben. Többeket azonban kórházba is kellett szállítani, így aztán nem csoda, hogy a rombolás után a W.i.P. nevű klub tulaja 16 millió dollárra kezdte perelni őket tömegverekedés szítása miatt, illetve hogy így közvetetten miattuk sérült meg egy rakás bulizó.

A The New York Post értesülései szerint most egy férfi modell, bizonyos Romain Julien is pert indít a bunyós duó ellen, mert a klubban történt csetepaté során komoly ínsérülést szenvedett a jobb kezében. A modell ügyvédje elmondta, hogy a sérülés még a srác modellkarrierjét is veszélyezteti, ezért fordultak a bírósághoz.

„Egy férfi modell számára egy kozmetikai deformitás, legyen az bármilyen, nem olyansmi, ami éppen elősegítené a karriert. Ő csak egy ártatlan kívülálló volt, ő sosem randizott Rihannával.”

Azt, hogy miben nyilvánul meg ez a sérülés, ill. hogy mennyi kártérítést követelnek a bunyóskedvű popsztároktól, nem tudni. Egyelőre sem ők, sem jogi képviselőik nem nyilatkoztak az újabb perről.

Csekkoljatok néhány képet a pusztításuk utánról. Csak erős idegzetűeknek és 18 éven felülieknek!
Így nézett ki a bár a bunyó után.
Sérült 1
Sérült 2