Zayn Malik búcsút intett

Zayn Malik búcsút intett

News

Ha követtétek a One Directionös Zayn Malikot a twitteren, akkor talán feltűnt, hogy mikroblogja már nem elérhető. A 19 éves énekes, akinek több, mint ötmillió követője volt már, ugyanis törölte magát a csiriprengetegből. És hogy miért? Természetesen azért, mert rosszul volt már az emebrek rosszindulatú, negatív hangulatú beszólásaitól.

„Mostanában azért nem twittereztem annyit, mint korábban, mert rosszul vagyok az összes haszontalan véleménytől és gyűlölettől, amit naponta kaptam. Viszlát twitter! :) Azok a rajongók, akik valami jót szeretnének mondani, nyugodtan tweeteljenek a One Direction accountjára.”

Az igazi rajongók persze rögtön zúgolódni kezdtek, és maradásra kérlelő üzenetekkel bombázták kedvencüket. De már hiába próbálják, hiszen ha megpróbálják, a twitter csak ennyit mond: „Sorry, that page doesn’t exist!”, vagyis Elnézést, de ez az oldal nem létezik!

Zaynnek amiatt lett végleg elege a fikázó követőkből, mert állandóan a Perrie Edwardsszal való kapcsolatát kritizálták, sokan azt állítva, hogy valójában csak kamuból járnak együtt. Pedig tényleg dúl a szerelem, Zayn egy haverja azt állítja, hogy Perrie és a 1D tag nem is lehetnének boldogabbak, és nevetséges, amit a rajongók pletykálnak. A lány egyébként már májusban letörölte magát a twitterről hasonló okok miatt, pedig ő is nagy felhasználó volt, és Zaynnel is kommunikált a csiripszájton keresztül.

A féltékenykedő kistinik igazán megtanulhatnák már, hogy a fikázásaikkal max azt érhetik el, hogy kedvencük abbahagyja a közösségi médiában való nyomulást, nem?

Hát mi ez, ha nem szerelem? :)