Katy-t ejtették

Katy-t ejtették

News

Szegény Katy Perry-nek csak nem akar összejönni ez a válás utáni, fájdalommentes lélekgyógyítás. Az énekesnőt ugyanis ejtette legújabb búfelejtője, a szintén énekes John Mayer, akivel Katy, legalábbis a beszámolók szerint komolyan gondolta volna a kapcsolatot. A pár néhány hónapig randizott csupán, de az énekesnő valóban azt gondolta, hogy Mayer megfelelő pasi számára, így most teljesen megsemmisült annak döntésétől. Katy egy barátja nemrég még úgy nyilatkozott egy magazinnak, hogy Katy ugyan nem szeretné, ha újból összetörne a szíve, de úgy érzi, Mayer és közte igazi kapcsolat van, és nagyon kíváncsi, merre haladnak majd a dolgok.

Hát erre haladtak, így aztán nem csoda, ha Katy nagyon csalódott.
„Úgy tesz, mintha John és közte semmi komoly nem lett volna, de nagyon fáj neki a dolog. – mondta egy másik, pletykás kedvű barát az Us Weekly magazinnak. – Tényleg kiborult miatta.”

Persze több „barát” több különféle dolgot is nyilatkozott különféle pletykaszájtoknak. Valamelyik azt mondta, hogy tényleg csak arról szólt a dolog, hogy jól érezzék magukat együtt, megint más úgy véli, hogy Katy szíve egyszerűen összetörött, hiszen Mayer azzal áltatta, hogy már nem az a csajozógép, aki régen volt, hanem egy új ember, majd egyszerűen dobta őt.

Ezekszerint tehát nem voltak alaptalanok múltkori aggályaink, és a Jennifer Anistont, Taylor Swiftet, Jennifer Love Hewittot és Jessice Simpsont is lepasszoló Mayer újra szívet tört.
Szegény Katy... Reméljük, hamarosan megtalálja az igaz szerelmet.