Usher nyert!

Usher nyert!

News

A Washington Post beszámolója szerint a szombati, végső tárgyaláson a bíróság Ushernek ítélte a két kisfia feletti felügyeleti jogot. A döntés egy igencsak hosszúra nyúlt, és mocskolódásoktól sem mentes harc végét jelenti. Az R’N’B sztár exneje, Tameka Foster ugyanis attól sem riadt vissza, hogy a bíróság előtt egykori férjét drogfüggőnek nevezze, abban bízva, hogy így majd neki ítélik a most négyéves kicsi Raymondot és a 3 éves Naviydot. Tameka harcolási stílusát jellemzi az is, hogy amikor idén júliusban egy jetski-baleset következtében elhunyt 11 éves fia, azzal vádolta Ushert, hogy az csak kamuból gyászolja nevelt fiát…

A tárgyalás során Usher nem egyszer meghatódott, pl. vallomásában sírva mondta el, hogy mennyire megbízhatatlannak és felelőtlennek tartja exfeleségét. Elmondta, hogy Tameka egyszer leköpte az ő barátnőjét, és majdnem rá is támadt, amikor látogatóba érkeztek hozzájuk, de akkor azért nem tettek feljelentést, mert a popsztár nem akarta, hogy fiai valaha is megtudják, hogy az anyjuk miatta került börtönbe.
Kemény nyár volt ez Usher számára, akihez nemcsak, hogy betörtek, bepereltek, de mint említettük, és be is számoltunk róla, elvesztette nevelt fiát, Kile Glovert, akit sajátjeként szeretett. Reméljük, jó döntést hozott a bíróság, és végre mindenki boldog lehet.