Gagautálat ON

Gagautálat ON

News
Christina Aguilera már számtalanszor kifejezte ellenszenvét Lady Gagával szemben. Egyszer pasinak titulálta Gagát, máskor pedig becsmérlően nyilatkozott róla egy koncerten, különösen az erőltetett extravaganciája miatt. Aztán alig egy éve azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem igaz, hogy utálja Gagát, hiszen újonc, és különben is, vicces látvány. Eddig bírt magával Xtina, ugyanis a The Voice című tehetségkutató műsor felvételén újra előtört belőle a mélységes ellenszenv. Azt mondta, hogy Lady Gaga az ő stílusát nyúlja.
A kifakadás sajna soha nem kerül majd napvilágra, mivel a műsor rendezője már a forgatáson túl durvának találta a nyilvánosság előtti lejátszásra, ezért törölték a felvételeket. Egy szem- és fültanú, aki a helyszínen volt így nyilatkozott:

„Christina azt mondta az egyik versenyzőnek, hogy sokkal jobb volt mint Lady Gaga, aki nagyon idegesítő és magamutogató, és hogy csodálkozik, az a csaj egyáltalán hogyan lett híres.”

Xtina egyébként nemcsak Lady Gagára fúj a hírességek közül. Volt már szócsatája Eminemmel, de fikázta már Kelly Osbournet is. Nehéz természet lehet, az már biztos, különösen, hogy tudjuk, a The Voice stábja nem kedveli, mert túlságosan megkeseredett, és mindent leszól. Ajjajj…