Pink parázik

Pink parázik

News

Pink bevallotta, hogy már most aggódik amiatt, hogy mi lesz, ha kislánya, a most egyéves Willow Sage felcseperedvén az ő nyomdokaiba lép majd. Na nem a popsztárság miatt parázik, hanem saját lázadó természete miatt, amelyet nagy valószínűséggel átörökített a kislányába is.
„Elszörnyedek a gondolattól, hogy olyan lányom legyen, mint amilyen én vagyok.” – mondta az énekesnő a Hollywood Life-nak.

Pink aggodalma jogos, hiszen ő maga tiniként elég sok balhéba keveredett. Fiatalon drogozott, és rengeteget piált, sőt egyszer kamaszként még el is szökött otthonról. Ha tehát Willow Sage kicsit is hasonlít majd rá, meggyűlik a baja a leányzóval. A büszke anyuka azt is elárulta, hogy titokban abban reménykedik, lánya talán mégis az ellentétes utat választja. Hiszen ha annyira lázadó lesz, akkor csak nem akarja az anyukáját utánozni, nem? Pink apellálása végülis helytálló, és talán lánya úgy lázad majd, hogy osztályelső lesz, és józan életet él majd.

Pink egyévnyi babázás után hamarosan visszatér a showbizniszbe, hiszen szeptember 18-án megjelenik legújabb albuma, amely a The Thruth About Love címre hallgat majd. Várjátok?