Katy Perry Robbal flörtöl

Katy Perry Robbal flörtöl

News

Kristen Stewart elég csúnyán bánt el Robert Pattinsonnal, akiért most csajok milliói áhítoznak minden eddiginél jobban. És ebbe bizony beletartoznak a sztárvilág hölgyei is, elvégre ők sem kőből vannak, és nem is vakok. Nemrég állítólag Rihanna küldözgetett magáról Robnak szuperszexis képeket és vicces üzeneteket, hogy felvidítsa őt, most pedig egyik legjobb barátnőjéről, Katy Perry-ről suttogják, hogy ráhajtott a színészre. Ők ketten már jó ideje ismerik egymást, pl. Rob sokat segített Katy-nek, amikor annak kapcsolata tönkrement Russell Branddel, és az énekesnő is ezerrel támogatta őt, amikor a Kristenes balhé kirobbant.

A páros most újra közösen vacsorázott, mint már annyiszor azelőtt, de az akkor az étteremben tartózkódók szerint ez más volt.

„Katy egy szűk, csillámos topot viselt, Robert le sem tudta venni a szemeit a melléről egész este. – mondta egy szemtanú a The Sun magazinnak. – Amikor beszélgettek, megpróbált a szemébe nézni, de amint Katy félrepillantott, Rob szeme újra a melleire szegződött.”

Katy nem jött zavarba Rob egyértelmű vonzódásától, sőt!

„Eleinte egymással szembe ültek az asztalnál, de végül Katy Rob mellé ült. Be is vetette minden vonzerejét, hozta a kacér lányok szokásos mozdulatait: hátradobta a haját, ezerrel nevetett a viccein, folyton megérintette Rob karját, és csavargatta a tincseit.”

Ez eléggé flörtgyanús estének tűnik, hacsak nem léptek egy szinttel feljebb valamelyikük lakásán... Mit gondoltok, egy kósza szex tönkreteheti a barátságot? Barátság ez egyáltalán? Sőt, lehet barátság fiúk és lányok között?

Így festenek ők ketten együtt: