Dev szexvideó-botrányba keveredett

Dev szexvideó-botrányba keveredett

News

Manapság meg sem lepődünk, ha egy színész- vagy énekesnőról kiderül, hogy szexvideó botrányba keveredik. A legújabb „szerencsés” Dev, aki most minden erejével azon van, hogy a videó ne kerülhessen a nyilvánosság elé. Emellett azonban nem tagadja, és még beszélt is a dologról. A TMZ-nek adott exkluzív interjújában a következőket mesélte:

„Az akkori barátom és én fiatalok voltunk, és jól éreztük magunkat. De ez már rég volt. Én már anya vagyok, vőlegényem van, és sokkal fontosabb dolgaim vannak annál, mint azon agyalni, hogy valaki megpróbál kellemetlen helyzetbe hozni.”

Dev egyébként nem finomkodik, figyelmeztette az összes pletykaoldalt, hogyha valamelyik nyilvánosságra hozza a videót, csúnyán beperli őket. Az énekesnőnek nem ez az egyetlen fejfájós ügye, hiszen éppen perli kiadóját, az Indie-Pop kiadót, és előző menedzseri csapatát is, mert azok egyoldalú szerződést kötöttek vele, amelyet most érvényteleníttetni szeretne.

Elég nagy furkóság nyilvánosságra hozni valaki szexvideóját, nem gondoljátok? Ti megtennétek jóféle pénz reményében, ill. egy leendő perlekedés tudatában?