Rihanna megint bevadult

Rihanna megint bevadult

News

A brit The Sun hírportál azt adta a világ tudtára, hogy Rihanna egy londoni partizás hevében összetört egy üvegasztalt, miután felugrott rá, hogy azon táncoljon. A Sun szerint nemcsak az asztal törött, hanem egy rakás pezsgősüveg is, ráadásul Rihanna nagyon antipatikusan viselkedett. Állítólag azt üvöltözte a kidobóknak, amikor megpróbálták kitessékelni, hogy „Nem tudjátok, ki vagyok én?”

„Amikor megpróbálták eltávolítani a klubból, a barátnői is elkezdtek sikítani, hogy de hát ez Rihanna, idióták! – mesélte egy szemtanú, aki szerint valóban nem ismerték meg a popsztárt a szekusok. – De végül, mielőtt kidobták volna, rájöttek, hogy valószínűleg hibáztak, majd az üzletvezető ingyen italokat is küldetett új asztalukhoz.”

Hogy mennyi igaz a sztoriból, az mára már kérdéses, hiszen Rihanna ezt írta ki twitterére:
„Ki a f@sz ugrik fel egy üvegasztalra, és éli túl azt? Gyerünk, Sun, ennél jobbat is tudsz!”

Rihanna bulizásai szokásainak ismeretében persze több, mint valószínű, hogy volt valami malőr egy üvegasztallal. Bár tény, hogy nem sérült meg, hiszen a Sun képeket is közölt, melyeken az énekesnő, láthatólag sérülések nélkül elhagyja a helyszínt.

Függetlenül attól, hogy tört-e asztalt Rihanna, egyre többen aggódnak amiatt, hogy mennyit iszik. Mit gondoltok, ha Riri valóban ilye tett volna volna, nem posztolt volna büszkén képeket az üvegszilánkokról?