Adele esküvőlázban ég

Adele esküvőlázban ég

News

Adele koncertjein folyamatosan történik valami izgalmas, na meg persze romantikus dolog. Amíg a múltkor több ezer ember előtt sikerült kikosaraznia egy férfinak Adele egyik rajongóját, addig a londoni koncertjén egy valódi leánykérés szemtanúi lehettünk. A 27 éves sztár éppen a Make You Feel My Love című dalát énekelte, amikor valami különös dologra lett figyelmes. 

”Először azt hittem, hogy verekedés alakult ki a nézőtéren, aztán láttam, hogy egy férfi épp a koncertem alatt kérte meg a barátnője kezét” – mesélte Adele. Ezután persze boldogan hívta fel az ifjú párt a színpadra, hogy személyesen gratuláljon nekik.


Ám nem csak a rajongók, hanem a legújabb hírek szerint Adele fejét is hamarosan bekötik. Az énekesnő gyűrűsujján ugyanis egy óriási eljegyzési gyűrű díszeleg, habár gyermeke apjával, Simonnal eddig mindent tagadnak. Azonban a pár egyik közeli ismerőse elárulta, hogy az eljegyzés karácsonykor történt. Azóta Adele igazi tündérmesében érzi magát, hiszen mind a karrierjében, mind pedig a magánéletében révbe ért.