Túl van a szakításon Ariana Grande

Túl van a szakításon Ariana Grande

News
Ha az ember szakít a párjával, könnyen előfordulhat, hogy még sokáig a kapcsolat emlékei kísértik. Így járt Ariana Grande is, akit az utóbbi időben csak Big Sean excsajaként emlegetnek sokan, az énekesnő pedig meglehetősen berágott a dolog miatt. A popsztár a Facebookon akadt ki és mondta meg véleményét a dologról.

„Nem tartozom senkihez. Nem vagyok senki tulajdona” – fakadt ki Grande. „Elfáradtam, hogy egy olyan világban élünk, ahol a nőket csak a pasikhoz fűződő viszonyuk alapján lehet emlegetni. Nem vagyok egy férfi tulajdona sem!” – folytatta a gondolatot és azt is elmondta, hogy az utóbbi 8 évben mindenki azt éreztette vele, ha nincs férfi az oldalán, nem is ér semmit.

„Már néhány hónapja egyedülálló vagyok és rájöttem, egyáltalán nem kell magam lúzernek éreznem emiatt. Sosem voltam magabiztosabb és elégedettebb, mint most. Sokkal többet nevetek és élvezem az életet” – vallotta be Ariana, aki végül olyan feminista posztot kanyarított a témából, hogy bármelyik aktivista megirigyelte volna. Az énekesnő egyébként még áprilisban szakított a rapperrel, amelynek oka nagyrészt az volt, hogy Sean „millió dolláros p_nciként” emlegette egy dalában Grandét.