Charli XCX és Hardwell a Soundon

Charli XCX és Hardwell a Soundon

News
Bár egy lista nem csinál nyarat, azért mindenképpen biztató, hogy már elkezdődött a mozgolódás a Sziget háza táján. Olyannyira, hogy ma be is jelentettek 15 nevet, akik már biztosan fellépnek a július 9-12-ig tartó fesztiválon.

Többek között reménykedünk benne, hogy nem mossa el az eső a holland DJ-fenegyerek, Hardwell buliját, illetve a szintén holland származású Afrojack fellépését is megússzuk szárazon. Kicsit kilóg a sorból, éppen ezért nagyon kíváncsiak vagyunk Charli XCX koncertjére, aki a Csillagainkban a hiba című filmhez írt betétdalával lett igazán ismert.

Jön még a DJ-producer Nicky Romero is, aki rengeteg sztárral - David Guetta, Calvin Harris, Avicii - dolgozott már együtt és olyan sikeres dalok kötődnek a nevéhez, mint a Tulouse vagy az I Could Be The One.

Íme hát az első 15 név a Balaton Sound hivatalos Facebook-oldaláról:
Hardwell // Nicky Romero // Afrojack // DVBBS // Showtek // Charli XCX // Joey Badass // Boys Noize // Pan-Pot // Quintino // VINAI // Roni Size Reprazent // Chris Liebing (Official) // Klingande // The Bloody Beetroots (SBCR DJ set)