Bedrogozhattak egy lányt Bieber bulijában

Bedrogozhattak egy lányt Bieber bulijában

News

Amikor Justin Bieber nem keresi a balhét, a baj valahogy akkor is megtalálja. Az énekes éppen Ausztráliában van, ahol vasárnap este egy stúdióban találkozott az ismerőseivel. A társaságban ott volt egy Bailey Scarlett nevű modell is, aki másnap a Facebookon azt állította: valaki drogot tett az italába. 

A poszt szerint a lányt barátnői hívták a stúdióba bulizni, és amint megérkezett, töltött magának egy vodka-limonádét. Amíg a többiekkel beszélgetett, egy asztalra tette a poharat. Nem sokkal később visszatért és megitta az italt, amitől azonban rosszul lett; furcsán érezte magát és szédült is. Nagyon megijedt és sírni kezdett, ekkor elmondása szerint Bieber leültette és próbálta megnyugtatni. Mivel egyre rosszabbul lett, hívták a mentőket és a rendőrséget.

Bár a modell hivatalosan még nem tett feljelentést, a stúdió tulajdonosa végignézte a biztonsági kamerák felvételeit és azt állítja, Bailey pohara végig egyértelműen látható a felvételen: senki nem ért hozzá. Akármi is legyen az igazság, ti nagyon vigyázzatok magatokra bulizás közben!
Justin kivételesen nem keveri a bajt
(Fotó: Profimedia/RedDot)