Állatkínzó Bieber apja?

Állatkínzó Bieber apja?

News
Újabb botrány a Bieber-famíliában, ám ezúttal nem Justin az elkövető! Szörnyű híreket közölt az egyik legnagyobb amerikai bulvárblog: információik szerint Bieber apja meg akarta ölni egyik kutyájukat.

A történetet a kutyakiképző Trevor Dvernichuk mesélte el, akit Jeremy Bieber bérelt fel két, Justinnal közösen örökbe fogadott kutyájuk tréningezésére. Az eset akkor történt, amikor Karma, a bulldog megharapta a popsztár kisöccsét, Jaxont. Az apa ekkor annyira megijedt, hogy azonnal odaugrott és lelökte az ebet házuk második emeletének teraszáról, majd az idomár lelkére kötötte, hogy addig vissza ne hozza az állatot, míg meg nem szelidítette. A szakember végül úgy döntött megtartja a bulldogot, ugyanis se Justin, se az édesapja nem jelentkeztek, hogy szeretnék visszakapni.

Legalábbis egy darabig. Miután Trevor több embernek is elmesélte a sztorit, a Bieber-papa mégis felbukkant azt állítva, hogy egyszerűen nem kapta vissza a kutyát, ezért jogi útra tereli az ügyet. Nem csodálozunk, hogy a kutya se érti ezeket a celebeket!