Bugyiban pózolt Britney Spears

Bugyiban pózolt Britney Spears

News
Őrült jó formában van Britney Spears! A meglehetősen hányattatott életű sztár mostanában úgy néz ki, sínre tette az életét és ez a külsején is meglátszik. Míg korábban sokszor került a címlapokra amiatt, hogy slamposan, kócos hajjal lépett az utcára, most csak úgy ragyog a Women’s Health című magazin legújabb számának címlapján.

Persze a sztároknak mindig akadnak rosszakarói, akik biztosak abban, hogy az adott celeb képei bőven kaptak a Photoshop-kúrából. Britney esetében a magazin a címlapon külön felhívja a figyelmet az énekesnő kidolgozott, izmos hasára, ezt pedig a kétkedők természetesen azonnal kikezdték. A 33 éves pophercegnő azonban ahelyett, hogy megsértődött volna, egy werkvideóban bizonyította be, hogy hasizma nem a képszerkesztőnek, hanem a sok sportnak köszönhető. Bár azt bevallotta, hogy ki van sminkelve, ám elmondta, hogy mindent megtesz azért, hogy a teste formában maradjon; gyakran úszik, jógázik és egyéb fitneszmódszerekkel tartja karban magát.

„Szeretek edzeni. Akkor érzem magam a legjobban, ha elfoglalt vagyok. Ha nem jutok el konditerembe, akkor úszok vagy jógázok. Mindig egy intenzív, 20 perces kardio edzéssel kezdek, ami általában futás. Utána jöhet a többi gyakorlat” – mesélte titkát a kétgyermekes anyuka Spears, aki természetesen az egészséges táplálkozásra is nagy gondot fordít.