Ezt hallgasd! Beszólt exének Jordin Sparks

Ezt hallgasd! Beszólt exének Jordin Sparks

News
Azt már megszoktuk, hogy Taylor Swift dalaiban megemlékezik volt szerelmeiről és hogy néha más popsztárokkal is megesik ilyesmi. Ezúttal Jordin Sparks volt az, aki dalban mondta el az egész világnak, mit gondol volt pasijáról.

A bájos énekesnő Drake egyik számát vette kölcsön a célra: egyszerűen átírta a How Bout Now szövegét és felénekelte a bosszúálló verziót. Jordin nem kíméli Jason Derülót, többek között azzal vádolja, hogy a rapper mindent elfelejtett, amit ő a kapcsolatuk alatt tett érte. Azt is állítja, hogy a zenész teljesen elszállt a saját sikereitől és kifordult önmagából. Azt pedig egyenesen kikéri magának, hogy Derülo fűnek-fának azt meséli, ő csak a hírnév miatt volt vele.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a pár három év boldognak tűnő kapcsolat után szakított idén szeptemberben. Akkor nagy megdöbbenést keltett a hír, hiszen Derülo még dalt is írt arról, mennyire szeretné feleségül venni Sparksot. Legutóbbi interjújában viszont azt állította, Jordin akarta belekényszeríteni őt a házasságba. Valószínűleg erre dühödött be az énekesnő és készítette el a dalt. Nagyon felnőttes!